top of page
8_edited.jpg

Beauty Makeup

Potraga za makeup artistom je ponekad teška, pogotovo ukoliko imate bitno događanje i želite izgledati lijepo. Koliko puta ste bili kod makeup artista koji Vas apsolutno ništa nije pitao, samo krene šminkati bez da je popričao s  Vama bar koju minutu. Nije Vas pitao za stil, niti jeste li se ikada do sada šminkali, želite li dramatični izgled ili više volite romantično? Prilikom odabira Vašeg makeup artista, najvažnija je komunikacija kao i individualni pristup kako bi Vam makeup artist mogao pružiti točno ono što želite. Takvom vizijom sam i ja vođena te mi je najvažnija komunikacija s klijenticama kako bi obje bile zadovoljne konačnim ishodom.

Koristim isključivo profesionalne proizvode kao što su: MAC, Ben Nye, Kryolan, Makeup Forever, Zoevu, Bobbi Brown, Chanel, Estee Lauder, Anastasiu Beverly Hills itd

 

 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno me kontaktirajte putem mail-a, telefona ili linka za kontakt.

9.jpg
Usluge: Beauty Makeup

Bridal Makeup

Na dan vjenčanja, svaka mladenka želi izgledati najljepše. Taj dan će Vas fotograf pratiti u stopu kako bi ovjekovječio najljepše trenutke Vašeg života. U tim trenutcima želite izgledati lijepo, osjećati se sigurno i samouvjereno. Tu nastupa Vaš makeup artist koji Vam treba pristupiti individualno, poslušati Vaše želje i u dogovoru s Vama, odabrati najbolji makeup. Makeup koji će istaknuti svu Vašu prirodnu ljepotu, ali neće biti „težek“ na licu jer ga ipak trebate imati cijelu noć.  Vaš makeup artist treba imati sluha za Vaše želje i potrebe. Najbolji način za izbjeći stres na dan vjenčanja je ugovoriti probno šminkanje gdje ćete u dogovoru sa Vašim makeup artistom odlučiti koji Vam stil najbolje odgovara i gdje ćete isprobavati zajedno razne načine nanošenja makeupa kako bi isti prilagodili ne samo stilu vjenčanja, već i Vašoj osobnosti. 

Bride in a Car
Bridal Makeup

Prilikom odabira makeup artista, trebate imati u vidu da odabirete osobu s kojom možete komunicirati bez problema, kojoj možete reći ukoliko Vam nešto ne odgovara jer je to ipak samo Vaš dan i trebate se osjećati prelijepo i sigurno. Preferiram probni makeup mjesec dana prije vjenčanja kako bi zajedno donijeli odluku koji stil Vam najviše odgovara i s kojim se najbolje osjećate. Moj paket za mladenku uključuje savjetovanje i konzultacije, probni makeup sa izradom Face charta, dolazak u Vaš dom i malu torbicu koja sadržava korektor, papirić za matiranje lica, ruž, puder u prahu i kist kao prvu pomoć za popravak makeupa tijekom noći.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno me kontaktirajte putem mail-a, telefona ili linka za kontakt.

Usluge: Bridal Makeup

Paketi za mladenke

Na Vaš najvažniji dan smatramo da je najbolje neometano uživati u njemu, upiti svaku sitnicu i svako događanje. Smijati se, plakati i plesati bez ikakve brige hoće li Vam se makeup “pomaknuti” ili će Vam veo krivo stajati na fotografijama… Ovo je naš posao i mi smo ovdje za Vas kako bi na fotografijama ili pri ulasku u crkvu/kod matičara bili nasmijani i bez ikakve brige oko sitnica koje ćete sa sigurnošću povjeriti nama. Paketi su osmišljeni kako bi sve prepustili nama, a Vi uživali u Vašem posebnom danu.

Bridal Moments

Usluga Makeup artista za mladenke

 • Osmišljavanje Bridal Makeupa

 • Dolazak i šminkanje na adresu bez dodatne naplate putnih troškova

 • Masaža lica

 • Makeup sa renomiranim brandovima i parcijalnim trepavicama

 • Organizacija šminkanja više osoba

 • Touch up i priređivanje mladenke za ulaz u crkvu/kod matičara

 

Javite nam se što prije kako bi saznali pod kojim uvjetima možete ugovoriti Vaš Bridal Moments

Bridal Day

Usluga Makeup artista kroz cijeli dan i noć

 • Osmišljavanje Bridal Makeupa i redizajn Makeupa (ukoliko se mladenka presvlači tijekom večeri)

 • Probni makeup

 • Dolazak i šminkanje na adresu bez dodatne naplate putnih troškova

 • Masaža lica

 • Makeup sa renomiranim brandovima i parcijalnim trepavicama

 • Organizacija šminkanja više osoba

 • Pomoć prilikom oblačenja vjenčanice

 • Touch up i priređivanje mladenke za ulaz u crkvu/kod matičara

 • Nakon ceremonije priprema za fotografiranje gdje su mladenci dogovorili sa fotografom (podrška oko frizure, makeupa, vjenčanice, odijela mladoženje…)

 • Touch up i priređivanje mladenke i mladoženje za ulaz u salu

 • Osvježavanje makeupa tijekom večeri, poseban naglasak za fotografiranje prvog plesa, rezanje torte i sl..

 • Ukoliko se mladenka presvlači tijekom večeri, pomoć kod istog kao i redizajn postojećeg makeupa

 • Makeup artist osim šminke, uvijek uz sebe ima i sitnice koje puno znače (vodu, prvu pomoć, pribor za šivanje, malu žesticu, sprej protiv komaraca……. )

 

Javite nam se što prije kako bi saznali pod kojim uvjetima možete ugovoriti Vaš Bridal Day

Usluge: Edukacija Makeup-a
Airbrush Makeup Application

Makeup Edukacija

Želite li usavršiti svoje svakodnevne vještine u makeup-u? Toliko mi se klijentica javlja ne znajući u čemu griješe prilikom nanošenja svakodnevnog makeup-a, kupuju različitu šminku, ali nikada nisu zadovoljni krajnjim rezultatom. Ne znaju odabrati odgovarajući puder, sjenilo, pravu nijansu crvenog ruža. Ako želite naučiti kako pravilno nanijeti makeup, koji proizvodi Vam najviše odgovaraju, javite mi se kako bi dogovorili privatan tečaj. U sklopu privatnog tečaja naučit ću Vas kako pravilno nanijeti makeup, prednosti korištenja kvalitetnijih kistova kao i korištenje makeup proizvoda za više namjena.

Postoji mogućnost odlaska zajednički u kupovinu kako bi zajedno odabrali ono što je najbolje za Vas kako bi se u Vašoj kozmetičkoj torbici pronašli proizvodi koje zaista koristite i koji Vam najljepše pristaju. Ukoliko želite tu opciju, molim da se javite barem mjesec unaprijed kako bismo sve organizirali na vrijeme.Također ću Vam pokazati trikove kako prilagoditi makeup Vašim potrebama i što je najbolje za Vas ovisno o tipu i tonu kože. Izradit ćemo Vam vodič za makeup s kojim ćete se moći služiti u budućnosti.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno me kontaktirajte putem mail-a, telefona ili linka za kontakt.

Makeup with Brushes
bottom of page