top of page
8_edited.jpg

Beauty Makeup

Potraga za makeup artistom je ponekad teška, pogotovo ukoliko imate bitno događanje i želite izgledati lijepo. Koliko puta ste bili kod makeup artista koji Vas apsolutno ništa nije pitao, samo krene šminkati bez da je popričao s  Vama bar koju minutu. Nije Vas pitao za stil, niti jeste li se ikada do sada šminkali, želite li dramatični izgled ili više volite romantično? Prilikom odabira Vašeg makeup artista, najvažnija je komunikacija kao i individualni pristup kako bi Vam makeup artist mogao pružiti točno ono što želite. Takvom vizijom sam i ja vođena te mi je najvažnija komunikacija s klijenticama kako bi obje bile zadovoljne konačnim ishodom.

Koristim isključivo profesionalne proizvode kao što su: MAC, Ben Nye, Kryolan, Makeup Forever, Zoevu, Bobbi Brown, Chanel, Estee Lauder, Anastasiu Beverly Hills itd

 

 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno me kontaktirajte putem mail-a, telefona ili linka za kontakt.

9.jpg
Usluge: Beauty Makeup

Bridal Makeup

Na dan vjenčanja, svaka mladenka želi izgledati najljepše. Taj dan će Vas fotograf pratiti u stopu kako bi ovjekovječio najljepše trenutke Vašeg života. U tim trenutcima želite izgledati lijepo, osjećati se sigurno i samouvjereno. Tu nastupa Vaš makeup artist koji Vam treba pristupiti individualno, poslušati Vaše želje i u dogovoru s Vama, odabrati najbolji makeup. Makeup koji će istaknuti svu Vašu prirodnu ljepotu, ali neće biti „težek“ na licu jer ga ipak trebate imati cijelu noć.  Vaš makeup artist treba imati sluha za Vaše želje i potrebe. Najbolji način za izbjeći stres na dan vjenčanja je ugovoriti probno šminkanje gdje ćete u dogovoru sa Vašim makeup artistom odlučiti koji Vam stil najbolje odgovara i gdje ćete isprobavati zajedno razne načine nanošenja makeupa kako bi isti prilagodili ne samo stilu vjenčanja, već i Vašoj osobnosti. 

Bride in a Car
Bridal Makeup

Prilikom odabira makeup artista, trebate imati u vidu da odabirete osobu s kojom možete komunicirati bez problema, kojoj možete reći ukoliko Vam nešto ne odgovara jer je to ipak samo Vaš dan i trebate se osjećati prelijepo i sigurno. Preferiram probni makeup mjesec dana prije vjenčanja kako bi zajedno donijeli odluku koji stil Vam najviše odgovara i s kojim se najbolje osjećate. Moj paket za mladenku uključuje savjetovanje i konzultacije, probni makeup sa izradom Face charta, dolazak u Vaš dom i malu torbicu koja sadržava korektor, papirić za matiranje lica, ruž, puder u prahu i kist kao prvu pomoć za popravak makeupa tijekom noći.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno me kontaktirajte putem mail-a, telefona ili linka za kontakt.

Usluge: Bridal Makeup

Makeup Edukacija

Airbrush Makeup Application

Želite li usavršiti svoje svakodnevne vještine u makeup-u? Toliko mi se klijentica javlja ne znajući u čemu griješe prilikom nanošenja svakodnevnog makeup-a, kupuju različitu šminku, ali nikada nisu zadovoljni krajnjim rezultatom. Ne znaju odabrati odgovarajući puder, sjenilo, pravu nijansu crvenog ruža. Ako želite naučiti kako pravilno nanijeti makeup, koji proizvodi Vam najviše odgovaraju, javite mi se kako bi dogovorili privatan tečaj. U sklopu privatnog tečaja naučit ću Vas kako pravilno nanijeti makeup, prednosti korištenja kvalitetnijih kistova kao i korištenje makeup proizvoda za više namjena.

Postoji mogućnost odlaska zajednički u kupovinu kako bi zajedno odabrali ono što je najbolje za Vas kako bi se u Vašoj kozmetičkoj torbici pronašli proizvodi koje zaista koristite i koji Vam najljepše pristaju. Ukoliko želite tu opciju, molim da se javite barem mjesec unaprijed kako bismo sve organizirali na vrijeme.Također ću Vam pokazati trikove kako prilagoditi makeup Vašim potrebama i što je najbolje za Vas ovisno o tipu i tonu kože. Izradit ćemo Vam vodič za makeup s kojim ćete se moći služiti u budućnosti.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno me kontaktirajte putem mail-a, telefona ili linka za kontakt.

Makeup with Brushes
Usluge: Edukacija Makeup-a
bottom of page