IMG_20190930_210343_559.jpg

O meni

Makeup Artist

Zovem se Kristina Vajda i profesionalna sam makeup artistica iz Osijeka.

Iako sam dio svog života provela radeći u jednoj našoj banci, nikada nisam zaboravila na moju najveću ljubav, a to je makeup. Nekako svih tih godina  u meni je tinjala ljubav prema makeup-u  kojeg jednostavno nisam mogla zaboraviti. Došla sam do trenutka kada sam shvatila da je to posao kojim se želim baviti do kraja života. Jednostavno sam skupila hrabrost, otišla iz banke i počela se baviti makeup-om.   

Nakon završene edukacije u JL Style beauty  akademije kod Lucije Juroš, slijedili su angažmani diljem Hrvatske i shvatila sam koliko sam ustvari sretna i zadovoljna jer radim posao koji volim.

Svaka žena nosi ljepotu u sebi, iako ponekada nisu ni svjesne toga. Individualni pristup i razgovor sa klijenticama je ključ uspjeha svakog makeup-a. Neprocjenjivo je vidjeti osmjeh na usnama zadovoljne klijentice, onaj sjaj u očima kada shvati koliko je prelijepa. Ne, nisam čarobnjak, ali ja vidim u svojim očima tu Vašu ljepotu i jednostavno ju malo naglasim kako bi se i Vi vidjeli mojim očima.

Svoj stil bih opisala kao elegantan, nježan i svjež jer jednostavno smatram da je takav makeup najljepši kako bi se naglasila ženina ljepota.

Veselim se budućoj suradnji!